13.6 C
София
четвъртък, септември 9, 2021
НачалоУ насАлександър Иванов, ГЕРБ: Служебният кабинет и някои нови партии си играят с...

Александър Иванов, ГЕРБ: Служебният кабинет и някои нови партии си играят с българската финансова стабилност

Заставаме зад позицията, че служебното правителство на Румен Радев не можеше да тръгне да прави промяна в пенсионната система и виждаме какво се случва сега. Това коментира в „Денят започва“ по БНТ Александър Иванов, член на Комисията по бюджет и финанси и депутат от ГЕРБ.

Българските пенсионери могат да бъдат подпомагани през тези три месеца – октомври, ноември, декември, виждате че цените на тока, хляба, бензина растат нагоре, служебното правителство проспа тези летни месеци, златни за имунизация и сега виждате, че се стига до нови мерки и ограничения и бизнесът не е доволен, смята Иванов.

По време на правителството на Бойко Борисов бяха предприети мерки за обезпечаване на неработещите бизнеси и запазване на работните места. Ако това не се беше случило, сега хаосът мисля, че щеше да бъде абсолютен, категоричен е Иванов.

Съжалявам, че служебният кабинет през лятото не можа да убеди българските граждани и се стигна до тук, допълни депутатът от ГЕРБ.

Той допълни, че се стига до избори и харчене на пари заради невъзможност за съставяне на мнозинство и по този начин се създава хаос.

Ние не играем с цифри. В момента служебният кабинет и някои нови партии си играят с българската финансова стабилност, подчерта Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments