22.8 C
София
събота, юни 3, 2023
НачалоVIP styleАнджелина Джоли заведе дело за 250 млн. срещу Брад Пит

Анджелина Джоли заведе дело за 250 млн. срещу Брад Пит

Битката на Брад Пит и Анджелина Джоли за френска винарна се превърна от неприятна в ядрена.

Компания, основана от Джоли, заведе умопомрачителен иск за 250 милиона долара срещу бившия й съпруг, твърдейки, че той и банда негови приятели са започнали коварна кампания за „превземане на контрола“ върху френската винарна, която купиха като двойка „в отмъщение за бракоразводните процедури и попечителството“ и да „гарантира, че Джоли никога няма да види и стотинка“ от огромните печалби.

В иска също така се твърди, че Пит се е опитал да използва големия финансов дял на Джоли във винарната, за да я принуди да подпише „клауза за мълчание“, която ще я накара да замълчи от обсъждането на обстоятелствата, довели до развода им, и че Пит е пропилял милиони от парите на компанията за „суетни проекти“, включително повече от милион долара за плувен басейн.

В съдебните документи, подадени във вторник в Лос Анджелис, се твърди, че след като двойката е купила имението от 1300 акра в Южна Франция през 2008 г., те съвместно са инвестирали десетки милиони долари, за да го подобрят.

В иска още се казва, че Джоли и Пит притежават по 50% чрез сложна мрежа от холдингови компании и че „голяма част от личното богатство на Джоли“ е свързано с винарната.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments