Баба след менопаузата роди собственото си внуче

0

Баба от австралийския  град Лилидейл ,  Тасмания  , след менопаузата, роди собствения си внук и син на дъщеря си, която страдаше от безплодие. Това  съобщи  Daily Mail.

На 17-годишна възраст Меган Уайт е диагностицирана със синдром на Майер-Рокитански-Кустер-Хаузер, вродена малформация на матката. Проблемът стана известен, когато всички връстници на момичето започнаха менструация, но тя не. Съвети за малформация на матката Уайт беше безплоден.

Сега жената е на 28 години. Тя и съпругът й Клайд решават да ползват услугите на сурогатна майка и намират подходящ кандидат в Канада. В резултат на това те имат момиче, но детето умира, преди да навърши пет месеца. След това Уайт се страхуваше, че мечтата й да има деца никога няма да се сбъдне.

54-годишната австралийска майка Мари Арнолд, която вече има пет деца, беше прегледана и установи, че може да стане сурогатна майка. Арнолд подчерта, че е смятала, че е твърде стара, за да стане сурогатна майка, но се зарадвала, когато научила, че може да помогне на дъщеря си.

Въпреки че жената вече е преминала през менопаузата, тя приема лекарства за удебеляване на матката и подготовка за бременност. След три неуспешни трансфера на ембриони, Арнолд и дъщеря й бяха готови да се откажат и смятаха, че идеята няма да проработи, но четвъртият опит беше успешен.

В резултат на това жената роди здрав внук чрез цезарово сечение, който беше наречен Уинстън Айон. Цезарово сечение беше планирано предварително, а раждането протече по план. Семейството пристигнало в болницата в 7 сутринта, а към 9 сутринта държали малкия Уинстън на ръце.

„Мечтата се сбъдна. Когато го видяхме за първи път, беше любов от пръв поглед“, каза Мейгън.

Тя подчерта, че с майка й са се сближили много след раждането на Уинстън. „Ние говорим всеки ден. Дори не мога да опиша с думи колко съм й благодарна“, каза тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук