14.8 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоНа фокусБебето Техно механикус се повява тайно в семейството на Илон Мъск

Бебето Техно механикус се повява тайно в семейството на Илон Мъск

Нова биография разкрива, че милиардерът Илон Мъск и Граймс са посрещнали третото си дете в пълна тайна. Собственикът на „Тесла“ и SpaceX е на 52 г., а половинката му на 35.

На двамата им се роди син през 2020 г., когото кръстиха със странното име ХАЕА-12, но впоследствие го промениха, като вместо 12 завършва на II, а прякорът му е Х, както Мъск прекръсти „Туитър“.

През 2021 г. на бял свят се появи дъщеря им Exa Dark Sideræl, на която веднага й дадоха прякора Y. Запитана какво означава името, Граймс обясни, че първата част е свързана с набиращите скорост суперкомпютри Exaflops, а втората с красивата тъмна материя във Вселената. Третата била посветена на елфите.

Историята с третото им дете не е много ясна, защото пред Vanity Fair през март 2022 г. Граймс разкри, че двамата с Мъск искат повече деца – 3-4, но точно тогава се появи съобщение, че са се разделили за пореден път.

Дали това е така, не е много сигурно, защото Граймс често казва, че двамата хем живеят в отделни къщи, хем са непрекъснато заедно – това било тяхното разбиране за свобода.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments