Белгийски курорт предлага почивка сред вълци и мечки

0

Представяте ли си почивка в зоопарка? В курорта Pairi Daiza посетителите могат да направят точно това. Обявен за най-добрата зоологическа градина в Европа н наградите Diamond Themepark Awards за последните три години (2018-2020), курортът се намира на около час път с кола от Брюксел в Брюгелет.Тези, които решат да останат в парка за една нощ, могат да избират от различни места за настаняване, разположени в източния край на парка, в райони (или „светове“), наречени The Last Frontier и The Land of the Cold.Курортът предлага 100 стаи с осем различни теми и гледка към дивата природа, информира cnn travel.

blank
Стаите предлагат гледка на дивата природа, на вълци и мечки, морски лъвове, сибирски тигри, пингвини, полярни мечки и моржове.Престоите в Страната на студа включват The Walrus House, където стаите предизвикват усещането за спане в снежна пещера, със стъклена преграда, която гледа директно във водното местообитание на моржа.
Стаите на Polar Bear House предлагат избор да погледнете белите мечки над земята или във водата – седалката на прозореца е особено страхотна.
Престоят включва 24-часов достъп до парка в непосредствена близост до курортната зона, закуска и вечеря, wifi и безалкохолни напитки в стаята. Цените за двудневен пакет за една нощ започват от 129 евро на човек.
Поради пандемията от коронавирус, курортът въведе изисквания за маска и социално дистанциране, за да защити както гостите, така и персонала.

Сн. Cnn travel

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук