20 C
София
четвъртък, октомври 6, 2022
НачалоНа фокусБившият премиер напада журналист. АЕЖ и СБЖ дали ще реагират?(ВИДЕО)

Бившият премиер напада журналист. АЕЖ и СБЖ дали ще реагират?(ВИДЕО)

Петков заплаши Борисов, че арестът е бил „само първата стъпка“, „много хора са разочаровани, че той е още на свобода“, „ще довършим след 2 октомври“

Дело за 500 хил. лв. срещу Бойко Борисов ще заведе Кирил Петков. Той съобщи това пред медии пред Софийска районна прокуратура.

„Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец, омръзна ми да го слушам – всичките му лъжи за посредници, за комисионни, за всякакви клевети, които той непрекъснато говори навсякъде. Време е да спреме тези стари лъжци с техните мутренски похвати“, обяви Петков секунди преди да забие лакът на журналиста Николай Караколев, който искаше да го прекъсне с въпрос.

С широка усмивка Петков заяви на Караколев, че не го е ударил: „Това се глупости“, врътна се на другата срана политикът. На видеото ясно се вижда как Петков удря журналиста с лакът. АЕЖ и СБЖ дали ще реагират и ще защитят нападнатият колега, ако наистина застават зад правата на журналистите.

„Може ли да запишеме отново“, попита Петков медиите, за да не се ползват кадрите с Караколев. После започна отново да декламира за Борисов: „Жалбата е за клевета…“

Петков се закани, че ще ходи до края на делото, за да бъде осъден лидерът на ГЕРБ.

„Неговият арест е само първата стъпка. Значи много хора са разочаровани, че той е още на свобода. Това е първата стъпка, която ще я довършиме след 2 октомври“, заплаши бившият премиер.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments