11.8 C
София
неделя, октомври 1, 2023
НачалоVIP styleБлизки до крал Чарлз III се страхуват, че Хари ще отмъсти на...

Близки до крал Чарлз III се страхуват, че Хари ще отмъсти на Камила

Помощниците на крал Чарлз III се страхуват от предстоящото излизане на новата книга на принц Хари, тъй като се опасяват, че тя ще бъде насочена срещу Камила, кралицата-консорт.

Принц Хари написа мемоари, които трябва да бъдат публикувани по-късно тази година и ще бъдат „разказ от първа ръка за моя живот, който е точен и напълно правдив“, информира той.

Бившият водещ на Good Morning Britain Пиърс Морган обаче твърди, че помощниците на крал Чарлз III „изпитват ужас“ от излизането на книгата.

Пишейки за New York Times, Пиърс казва: „Един от приближените на Чарлз ми каза преди няколко месеца, че дворецът изпитва абсолютен страх от книгата, опасявайки се, че тя ще бъде пълна с нови отровни обвинения и ще бъде насочена срещу Камила като някакъв вид отмъщение за ролята й в разпадането на брака на родителите на Хари.“

„Този разговор, разбира се, беше преди смъртта на кралицата и когато Чарлз беше просто принц на Уелс“, добави Пиърс, цитиран от Daily Mirror.

Журналистът изтъкна, че след смъртта на кралицата миналата седмица излизането на книгата сега ще бъде „опустошително“ за крал Чарлз III.

Той добави: „Но сега той е крал, а Камила е негова кралица-консорт и следователно всяка подобна атака, идваща от собствения син на новия монарх, ще бъде опустошителна.“

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments