-0.3 C
София
събота, януари 28, 2023
НачалоНа фокусБойко Борисов: Инатът на ПП ни връща в началото

Бойко Борисов: Инатът на ПП ни връща в началото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща в централата на партията преди началото на парламентарната седмица.

Борисов коментира предложения документ от „Продължаваме промяната“, който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

„Ние предложихме такъв вариант, който не се прие – сега, копирайки ни, предлагат същото. Техният инат ни връща в началото“, обяви Борисов.

„Вътре са написани неща, много от тях безотговорно, защото тези хора вече 2 години са министри, премиери и можеше много от тези неща да са в много работна фаза или дори завършени“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Това, че „Промяната“ си замина скоропостижно, донесе само просперитет и не толкова дълбоко бъркане в джоба на българина. Това е факт“, каза още Бойко Борисов.

„Партията на „Промяната“ е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн приключват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен експерт не би се съгласил да си унищожим 60% от производството на енергия. С това се взима 4% от БВП. Незабавно внесете предложение и задължете служебното правителство да не допусне тази катастрофа“, призова той.

Бойко Борисов коментира и цените на горивата по време на „Продължаваме промяната“.

„Към началото на август дизелът е 3,47 лева, а към днешна дата е с 58 стотинки по-евтин. Бензинът пък е с 84 стотинки по-евтин. Цените всеки може да си свери“, каза той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments