0.8 C
София
четвъртък, декември 8, 2022
НачалоНа фокусБойко съветва Севда за ареста и “Промяната”: Съди ги, заради детето!

Бойко съветва Севда за ареста и “Промяната”: Съди ги, заради детето!

Севделина Арнаудова да съди “Продължаваме промяната” за незаконния си арест. Това я призова Бойко Борисов часове, след като Административният съд в София потвърди решението на Софийския районен съд, че арестът на пиарката на ГЕРБ е незаконен.

Аз не искам да цапам България, но ти, заради детето, трябва да ги съдиш. Така лидерът се обърна към Севделина Арнаудова по време на живо включване от партийната централа на заседание с парламентарната група. Това не е първият път, когато бившият премиер споделя болката си, че тя бе арестувана пред своето дете.

Тарикат мъж не писка. За Севда ми е жал, защото е жена и пред детето ѝ се случи всичко, коментира той на 24 март след излизането от ареста. Повод за думите му във вторник стана подвеждащ тв коментар на Калина Константинова от “Продължаваме промяната”, че Административният съд е обявил ареста на Арнаудова за законен.

Във вторник бившата вицепремиерка пак коментира темата по bTV, но се оправда: Имах предвид, че арестът е обявен за законен от прокуратурата, която потвърждава тезата на МВР в хода на делото.

На съвета на Борисов Арнаудова повтори, че Константинова трябва да се извини.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments