0.8 C
София
четвъртък, декември 8, 2022
НачалоПо светаБолоня събира стотици чуждестранни компании на селскостопанско изложение

Болоня събира стотици чуждестранни компании на селскостопанско изложение

Асоциацията на производителите на земеделска техника в Италия – „ФедерУнакома“ (FederUnacoma), която е организатор на изложението за машини, оборудване и компоненти за селското стопанство и озеленяването „ЕИМА Интернешънъл“ (EIMA International), потвърди международния мащаб на събитието, чието предстоящо издание ще се проведе в Болоня от 9 до 13 ноември. В него участие ще вземат 480 чуждестранни компании-изложители от 40 държави, както и посетители от 160 страни. През 2018 г. изложението беше посетено от 317 000 души, а проведеното при извънредни здравни ограничения през 2021 г. – от 270 000.

Офисите „Външни пазари“ и „Интернационализация“ на „ФедерУнакома“ обявиха и списъка с официални делегации, организирани в сътрудничество с агенция ICE, който включва 450 избрани икономически оператори от 80 държави. За тях са обособени офиси и обслужващи помещения в Палата „Чуждестранни делегации“, която ще обхваща площ от 3000 кв. м. Тази зона е домакин на натоварената програма от бизнес срещи между предприемачи и производители, предварително избрани въз основа на специфичния интерес на предприемачите за различните видове продукти.

Предвидени са и три „фокус“ ​​дни – 8, 9 и 10 ноември, посветени съответно на пазарите на Латинска Америка и Канада, Азия и Океания и Европа. В допълнение към бизнес срещите, чуждестранните предприемачи могат да се възползват от информационни обиколки, за да научат за нови продукти и конференции, планирани да разгледат теми от стратегически интерес за различните региони на планетата, като тази, популяризирана от „ФедерУнакома“ за ролята на новите технологии за рационално използване на водата в отговор на изменението на климата и процесите на опустиняване.

Организаторите подчертават и факта, че изложението в Болоня се е утвърдило през годините като място не само за бизнес дейности, свързани със сектора на селскостопанските машини, но и за разпространение на знания за технологичните иновации, които са най-подходящи за различните модели на земеделие, в различни условия на околната среда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments