Борисов: Важна ми е оценката на хората

0

За мен е важна оценката на хората, това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Родопите.Заедно него са финансовият министър Кирил Ананиев и зам.-регионалният министър Николай Нанков.
„За мен е важна оценката на хората. Когато ги виждам как се радват, че след 40 години чакане ще има хубав път между с. Белица и с. Загражден, това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна. Вече започна и ремонтът на пътя Югово – Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Паралелно с това не е спирала и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним!“, посочи Борисов.
„Радват се хората. Това са 8 млн. лв. за ремонт на пътя. Това е оценката, за другото нека си приказват“, допълни той. „Догодина ще бъде изцяло готов пътят от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Отсечката е 31 км, като стойността на ремонта е над 45 млн. лв. с ДДС. Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която ежедневно преминава тежкотоварен трафик. Ще бъде положен нов асфалт, ще се ремонтират съоръженията по трасето, ще се положи хоризонтална маркировка и ще се възстанови вертикалната сигнализация“, посочи премиерът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук