13.8 C
София
неделя, март 26, 2023
НачалоИЗБОРИБорисов в Русе: Изборите ще ни струват един милиард

Борисов в Русе: Изборите ще ни струват един милиард

Сметките на Бойко Борисов показват, че изборите до тук струват 1 милиард. „Избор след избор. Няма такава богата нация като българската. Да си позволяват да си говорят партийните лидери, че ако не стане правителство – пак избори. Ма, те ще чукнат 80 млн. и след някой месец пак още 80… И то ще ударим милиард“, заяви той пред русенци.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Русе.  Водач на листата с депутати в областта е шефката на парламентарната група на ГЕРБ в последното Народно събрание Десислава Атанасова.

Борисов отбеляза, че е време „да сложим спирачка“. „Като приемахме бюджета в парламента – те не знаят за какво става въпрос“, заяви той. И отбеляза, че всички са искали това от ГЕРБ, защото са знаели „че тези от ПП не знаят какво да правят“. „Помните ли мораториума на тока, те не знаеха къде са – гласува за против, насметоха се. Все едно да дадеш на децата да ти управляват къщата, това направиха България. Ама те са лоши деца. Дори и в тая сфера се провалиха“.

„След тройната коалиция – криза, налетя ни и световната финансова криза, и гръцката. Само аз знам как се измъкнахме. След това миграционна криза. След правителството на Орешарски тръгнахме с 6,7 млрд. под водата“, припомни Бойко Борисов. И се ядоса, че преди 2 г. са обвинили хората му, че са лоши. „Добре, приемам. Защо не ни показаха как се строи? Покажете ни за 2 г. едно направено нещо. 2 г. застой и мълчание“, обобщи той за свършеното то „Промяната“. И се скара на русенци, че са си мълчали, когато е спряно строителството на пътя Русе-Търново. „Еконтът излезе и каза: „Правим път, мост, 3 моста, 4 магистрали… Питайте къде са“, настоя той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments