17.8 C
София
понеделник, май 29, 2023
НачалоИЗБОРИБорисов: Днес е лесно, от утре става трудно, призовавам всички да гласуват

Борисов: Днес е лесно, от утре става трудно, призовавам всички да гласуват

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на вот в 78 СУ „Христо Смирненски“ в предсрочните избори за 49-о Народно събрание.

„По-трудно ще е утре и вдругиден, при тази галопираща инфлация, високи цени, и дългове, по левче отгоре за бензин и нафта, стотици проценти за газ. Бих призовал всички да гласуват, днес е лесно от утре става трудно“, заяви лидерът на ГЕРБ .

„Очаквам по-висока избирателна активност, защото това е демократичният начин да покажем демократично управление на страната. Ще трябва много мъдрост у политиците. Това е единственият изход. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ясно трябва да стоим при демократичния свят, добави Борисов. Ако искаме да извършим самоубийствен атентат като народ, можем да отидем и за 6-ти път на избори и за десети“, подчерта Борисов.

„Кампанията е едно, от утре за друго става дума. Българинът е грамотен. Гласувах както целия демократичен свят, както навсякъде гласуват с хартия, уточни Борисов. Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа за държавата“, каза още Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments