19.8 C
София
петък, юни 9, 2023
НачалоНа фокусБорисов е песимист за предложения кабинет на ПП-ДБ

Борисов е песимист за предложения кабинет на ПП-ДБ

В този му вид няма как да има кабинет, каза пред журналисти в Разград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В предложения проектокабинет на ПП-ДБ има няколко имена, срещу които не мога да кажа нищо лошо – предложението за министър на обраната, на екологията, но те са сбъркали времето, допълни Борисов.

В два поредни избора народът казва, че те не могат да управляват сами, като същото са ни казали и на нас, и на останалите политически партии, посочи той. От акад. Денков разбрах, че той ще преговаря с всички партии и му пожелавам успех, допълни той. Считам, че освен мен, те нямат други приятели, допълни още Борисов. По думите му редовен, стабилен кабинет, би се получил в един общ кабинет.

В отговор на въпрос как ще постъпи ГЕРБ при връчване на мандат за съставяне на правителство Борисов благодари на президента Радев, че „дава още време“. За нас е неприемливо, когато е строго партиен кабинет, а това е партиен кабинет, след като в него участват Асен Василев и Николай Денков, но от друга страна- това е хубаво, защото носят отговорност, но ако в шаблона се намерят места за водещи наши експерти като министри, мисля, че може да се случи, добави Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments