16.8 C
София
събота, април 1, 2023
НачалоИЗБОРИБорисов: Оптимизъм може да има само ако ГЕРБ победи с много

Борисов: Оптимизъм може да има само ако ГЕРБ победи с много

Бойко Борисов отиде в русенската община Ценово, за да подкрепи водачката на листата на ГЕРБ в района Десислава Атанасова. Той бе посрещнат от местни активисти на партията и от кмета на селото Петър Петров.

„Много говорят за пенсии, но инфлацията и цените в магазините я изяждат. Някой трябва да ги изработи тия пенсии. Виждате читалището – каквото кметът е поискал, всичко сме направили. Трябва да ни подкрепите, ако искате, на 2 април“, заяви пред хората лидерът на ГЕРБ.

Когато е бил ГЕРБ на власт, всичко ставаше, посочи един от местните. И се оплака, че ПП са ги докарали до просешка тояга.

„Ще се опитаме да поправим стореното. Две години хаос и нищоправене – трудно се почва отначало, но ако сме първи… „, заяви бившият премиер. И вметна, че ако искат по-скъп бензин и дизел, хората да гласуват за ПП.

По-рано Борисов и младежи на ГЕРБ от Русе и София днес разгледахме Басарбовския манастир и Ивановските скални църкви. „Заедно с много членове и симпатизанти на партията от Община Иваново демонстрирахме нашата почит пред това свято място и делото на монасите, отстоявали принципите на християнската вяра, които през периода Х-XIV век превръщат долината на река Дунав и нейните притоци в българско духовно средище“, написа той във фейсбук.

„Парите ги няма. Не ви убеждавам, кажете на вашите съседи и приятели, возете ги по магистралата. 2 години – нищо. Гласувайте за нас. Те и с пенсиите ви излъгаха, уж получавате повече, ама ако отидете в магазина, те заминават. 50 лв. си бяха 50 лв. Сега кашкавалът ти е 34 лв., с две кила на месец изхарчаваш повишението“, заяви Борисов при следващата си среща в Бяла. И тук Борисов бе придружаван от местния кмет – Димитър Славов, който изтъкна приноса на ГЕРБ за редица нововъведения в населеното място.

И подчерта, че ГЕРБ иска да „поспаси нещо“. „Няма шанс. Те знаят само да ходят и да намират кусури. Обаче трябва да направиш нещо. Искам да им намеря кусур, ама те не са правили нещо“, атакува той опозицията.

Според него оптимизъм може да има само ако ГЕРБ победи с много. Няма нито един политик, дето не е казал „хаос и застой“. И отбеляза, че финансовото състояние на държавата не е добро, а кметовете искат много неща, за които също трябват пари./24 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments