20.8 C
София
вторник, септември 26, 2023
НачалоНа фокусБорисов: Парите за нови избори за загубени пари

Борисов: Парите за нови избори за загубени пари

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията заяви, че демокрацията е скъпо и отговорно нещо, безотговорно е да се правят избори след избори. Илюзия, че след може да бъде създадено стабилно правителство без ГЕРБ. Борисов каза, че не може да си представи как ще продължат преговорите на партиите с ИТН без предварително написано споразумение и политики. Като гледах поканата, която от ИТН са пратили на партиитеза вчера, те не знаят български език, посочи Борисов. Всичко е в ръцете на Слави Трифонов, не направили правителство, другите партии нямат шанс. Могат да оставят кръстника Румен Радев да безчинства до президентските избори, заподозря лидерът на ГЕРБ. Той заяви, че цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС ще бъде в залата, когато се гласува правителството на ИТН, за да няма спекулации.

ГЕРБ-СДС ще стои максимално далеко от тези партии на омразата, това е решила Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Христо Иванов много се е объркал като казва, че са свалили от власт ГЕРБ, защото ние сами си отидохме, продължи Бойко Борисов. Всяка наша форма на добронамереност означава да ни приписват някакъв сценарий, а доказано ДПС преля гласове на ИТН, но не успяха да изчислят колко точно, коментира лидерът на ГЕРБ.
Според него, служебното правителство се компрометира тотално и няма как да внася промени в бюджета и законите, защото за него не са гласували гражданите. Да намерят формула и да си направят правителство, ние сме опозиция, обърна се Борисов към партиите в парламента. Парите за нови избори за загубени пари, защото не са продуктивни, след трети избори как ще се направи правителство, попита експремиерът.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments