23.3 C
София
петък, септември 3, 2021
НачалоНа фокусБорисов подкара „Шкода“ по АМ „Хемус“: Хаос и застой постигна Радев

Борисов подкара „Шкода“ по АМ „Хемус“: Хаос и застой постигна Радев

Бойко Борисов пак подкара колата и показа нов път от магистрала „Хемус“. „Всичко е готово, но не пускат пътя, за да не ви платят и да не могат българите да карат по добри пътища“, обърна се бившият премиер към работниците на новата отсечка. Той отчете, че строителите са на местата и без заплати и припомни, че е оставил 800 млн. лв. на МРРБ, за да има пари за пътища, а кабинетът на Радев е прибрал парите в общия бюджет и не ги дава за изработеното. Борисов отчете, че по трасето има доста малко работници.

„Хаос и застой. Това успяха да постигнат“, заяви Борисов. Той се пошегува, че сега кара „Шкода“ и на спътниците им ще им е по-тясно. „Дразнеше ги джипът, но като имаше джип, виждате какво се построи. А сега нищо не се прави.  Не само това, но не пускат и готовата магистрала, само и само да не видят хората какво сме направили. Оставили са 5-6 работници, колкото да казват, че не е спряна работата. До Шумен всичко е готово, осветление, мантинели, огради за диви животни. Защо не я пускат? От другата страна щеше вече да е доближила Търново, но е спряно. Помните като минавахме, че имаше стотици хора, които си изкарваха прехраната, стотици машини.  Това е моделът Радев – застой и хаос, разруха! Епидемията е изпусната от него и хората им, а сега искат мерки и това са парите на данъкоплатците. Но защо мерки, а не ваксинираха хората и да работят, за да плаща бизнеса данъци и да имат хората работа и пари. Сега за една седмица не ваксинират толкова, колкото ние за ден. Как ще вдигаш доходите и растежа, Радев? С кое? С юмрука и това, че разпила партиите ли? Няма нито един работник? Защо не пуснаха готовата магистрала за туристическия сезон?“, попита Борисов гневно.

„Тази магистрала е на българите? Защо не им я пуснат? Хората са си я платили и имат право да си карат по нея, да няма катастрофи. Защо няма сега работници? Защото те са на протести – ресторантьори, лекари, фермери, строители, всички протестират и страдат, а платените политолози обясняват как успял кабинетът. Е кое е успешно? Да дадат един пример поне?“, попита ядосан Борисов.

blank

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments