8.8 C
София
неделя, октомври 24, 2021
НачалоИЗБОРИБорисов показа на младежите как ГЕРБ се грижи за манастирите

Борисов показа на младежите как ГЕРБ се грижи за манастирите

Тук сме, за да видят всички хора как се грижим за манастирите. Радвам се, че има толкова млади хора, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в манастира „Св. Св. Кирик и Юлита край Асеновград. С него имаше десетки момчета и момичета от „Младежи ГЕРБ“. Митрополит Николай Пловдивски посрещна Борисов и му благодари за грижите, които правителството му и той лично полагаха за църквата. Той благослови Борисов и младежите и ги разведе из манастира като разказа историята му.

Има няколко теми, които нарушават всякакви принципи, норми и морал и това кандидат-президентът Радев, който се възползва от безплатно отразяване на медиите. Защо не отиде служебния премиер в Брюксел, а той безплатно се възползва от отразяване, което струва хиляди левове по време на кампанията. Това, което и днес прави. Решил днес, че си прекратява кампанията, вика министрите и вие го отразяване на живо“, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ попита като какъв Радев свиква министрите? „Той трябваше да издаде указ и да освободи Кацаров. Днес те имунизират населението с ваксини с изтекъл срок на годност. Казват, че е удължена, но най-важното е ваксината да е безопасна и ефективна. Питам тези, които вършат това престъпление, защо продадоха хубави ваксини в срок? Ваксината може да е безвредна, но дали е ефикасна?“, запита Борисов.

„Безхаберието и безобразието, това което направиха. Ами това, че отровиха Черно море. Днес пак прекратиха операцията, заради някакво скъсано въже. Абе, рибоци, 30 дни чакаме да се оправите с въже“, коментира лидерът на ГЕРБ тотално провалената спасителна акция на вече потъналия кораб.

Борисов припомни думите на Васил Велев, че близо 100 милиона лева са откраднати от разликата в цената на тока. „88 милиона, той го каза и това не е новина за вас. Ние им дадохме модел, който смятаме, че е справедлив и работещ. Понеже виждам, че ако не е за краденето, защото почвам да си мисля, че държат високите цени, за да крадат, готов съм да изпратя Делян Добрев, където трябва“, обяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ припомни още, че няма партия, която да не иска вече оставката на Стойчо Кацаров, а на Радев остава само да извади Рашков с поредния гаден компромат.

Борисов припомни, че директорите на всички големи болници, проф. Балтов, проф. Ангелов, всички се ваксинираха публично, а Радев обявява, че се имунизирал, когато още не имало ваксини. Корнелия Нинова пък призна, че не се е ваксинирала.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments