5 C
София
понеделник, октомври 25, 2021
НачалоИЗБОРИБорисов: Предлагам лицеви опори на кокалчета на Радев

Борисов: Предлагам лицеви опори на кокалчета на Радев

Томислав Дончев коментира предложеният план за възстановяване на България от служебното правителство пред ЕК на пресконференция в централата на ГЕРБ. Добрите новини са, че най-после имаме финална версия на План за развитие, въпреки генерираното закъснение, отбеляза бившият вицепремиер. Видът, в който е предаден плана, е на 85% близък до плана изготвен от правителството на ГЕРБ, което е връщане към първоначалния вариант. Недобряваме орязването на пари за улично осветление и за Напоителни системи, допълни Дончев.
Частта енергетика е проблемна от плана, продължи Жечо Станков.
625 лева цена за мегават час е най-високата цена в историята на българската енергетика. „Свидетели сме на провала на правителството на Радев през фризьорски салона, пекарната за хляб до голямата индустрия“, заяви Станков. Той видя лобистки интереси към големи фотоволтаични паркове и прах в очите на миньорите.
„България е в тъмночервената зона, кой ще иска дойде да се зарази“, отговори на въпрос Бойко Борисов, който наблюдаваше като зрител пресконференцията на съпартийците си. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора, допълни лидерът на ГЕРБ.
Предлагам на Радев лицеви опори на кокалчета да направим, обърна се Борисов към кандидата за президент Румен Радев. Борисов изрази недоволство, че медиите отразяват безплатно предизборната кампания на Радев.
Кандидатирам се за депутат, за да видят хората, че участвам активно в кампанията, а се отказвам от депутатски имунитет, за да може да се вихри Бойко Рашков, отговори на въпрос Борисов защо отново се кандидатира за депутат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments