31.1 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоУ насБорисов: Престъпление е спирането на ваксинационния план

Борисов: Престъпление е спирането на ваксинационния план

ИЗБОРИ 2021

Германка посрещна Бойко Борисов в Арбанаси със сладкиш. С него са Томислав Дончев и кметът на Велико Търново Даниел Панов. 

 „Г-н Борисов, аз съм щастлива. Вие представихте България – хубава държава, красива“, посрещна го немкинята Луиза, която говори български и е омъжена за лекар в Арбанаси.

„Сега като направиме Хемус, ще видиш колко хубаво ще бъде. Бойко Рашков не може да направи големи поразии“, каза Борисов.

„Аз бях студентка и обикалях България на автостоп. Четох една книга, че България Господ я е забравил. Видях манастири“, каза жената.

„А ние какви манистири възстановихме“, каза Борисов, опитвайки от немския сладкиш.

„Хората разбират, че България вече не е толкова зле. Всяка баба има по два апартамента“, похвали работата на управлението на Борисов немкинята.

„За 10 години двойно се вдигна БВП. Не сме идеални, като гледам и в Германия се бунтуват. Колко ме натискаха да купувам ваксина от Русия. А сега по 20 000 на ден в Русия болни. А аз съм осигурил 3 млн. ваксини. Каквото искаш, само да отидеш. Най-тежкото престъпление сега е ваксинационният план. Ще видиш „Делта“ като дойде, ще са изтекли сроковете на ваксините. Втори път на европейците няма да ни се вържат. Аз ходих, молих се, дадоха ни. Сега само заради ината на Радевите хора, ще стане… Дано не съм прав“, каза Борисов.

„Само на инат е. Какво ще лошо „Хемус“. Ние предплатихме, та да може да стане. Добре, че я предплатихме. Комунистите най-много обичат парите на хората. Те са много интересни. Винаги са за Съветския съюз. А децата им учат на запад. Нашите деца – тука. А техните – на запад“, каза Бойко Борисов.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments