4.2 C
София
четвъртък, март 30, 2023
НачалоНа фокусБорисов: Разграничили сме се от Горанов, партията не е получила и стотинка...

Борисов: Разграничили сме се от Горанов, партията не е получила и стотинка от Божков

Разграничили сме се от Владислав Горанов, той не е на никаква длъжност. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира включването на бившия финансов министър и депутат от ГЕРБ Владислав Горанов в списъка на САЩ със санкционирани българи „Магнитски“.

Съжалявам за децата на Горанов, защото ние, големите, можем да понесем всичко, но децата – те не могат. Надявам се Горанов да докаже, че е невинен, и аз съм убеден в неговата невинност, допълни лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБ е получила нито стотинка от Васил Божков, добави Борисов на среща на актива в Стара Загора. “Ако някъде някой е получавал – да си носи отговорност”.
“Искам да напомня на тези, които злорадстват, че още тогава той беше освободен като министър и депутат и оттогава не участва в нито една листа на партията. Ние до толкова можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства – органите да разследват”, коментира Борисов.

На изборите на 2 април ГЕРБ ще е първа политическа сила, категоричен е Борисов, “защото хората виждат направеното от ГЕРБ, виждат какво стана с инфлацията, с цените, когато я няма ГЕРБ. Нека ни сравняват”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments