11.1 C
София
петък, декември 9, 2022
НачалоНа фокусБорисов: Ранното ми пенсиониране се оказа неправилно

Борисов: Ранното ми пенсиониране се оказа неправилно

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че резултатите от изборите са очаквани. Томислав Дончев благодари на всички, които са подкрепили партията с гласа си и направи анализ на резултатите. От 31 избирателни района, ГЕРБ печели в 24, ДПС в 5, а ПП в 2. Над 630 000 души са подкрепили партията с вота си. Този резултат е постигнат в крайно агресивна среда и той е ценен, подчерта Томислав Дончев.
Изборите показаха, че народът каза стига сте враждували и намерете начин, никой няма да управлява самостоятелно, посочи Борисов. Знамето на ПП Бойко Рашков загуби в Перник с двоен резултат от ГЕРБ, похвали се бившия премиер.
Ако се отиде на други избори, нищо по-различно няма да се получи. Предлагам на другите политически лидери да се дръпнем назад. Ранното ми пенсиониране се оказа неправилно показват изборите. Най-важното в момента е кой е с Путин и кой е на страната на Украйна, продължи Борисов. На второ място, той постави проблемите с инфлацията, финансите и енергетиката. На трето място, бившият премиер предложи обединение за влизане на България в еврозоната.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments