Борисов се ядоса на Радев за няколкочасовата му карантина

0

Законите са еднакви за всички, но явно с някои изключения – президентът Радев. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа.

„Призовавам всички българи да се пазят и следват разпоредбите на здравните власти. Коронавирусът е тежко заболяване. Всички министри и екипите им, аз и моят екип също, които сме под карантина, стриктно я спазваме“, посочи той. „Законите са еднакви за всички, но явно с някои изключения – президентът Радев. Само на него здравните служби му дадоха няколко часа карантина. Аз не наруших карантината си и промених всички планирани публични прояви. Хората не могат да бъдат делени спрямо поста, който заемат. Това е върховенството на закона“, заяви още Бойко Борисов.

„Ние не правим предизборен бюджет. Това е следизборен бюджет, за да може да има хора, които да продължат да работят и да живеят в България. Само допреди месеци ни обвиняваха, че не даваме пари на хората“, споделя премиерът.
„ Във всички системи добавихме повече пари, за да може да преодолеем тази ужасяваща пандемия и ни обвиняват, че правим предизборен бюджет. С какви очи тази партия, заради която платихме милиарди за АЕЦ „Белене“, фалита на КТБ, за компенсациите на ТЕЦ-овете, сега ни обвинява?, добави още министър-председателят.

По думите му демокрацията е много хубаво нещо, но коя партия ще изпълнява бюджета зависи от българския народ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук