11.5 C
София
неделя, октомври 1, 2023
НачалоНа фокусБорисов: Служебното правителство върши мръсната работа на кандидата за президент Радев

Борисов: Служебното правителство върши мръсната работа на кандидата за президент Радев

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с представители на Софийския оперативен щаб на партията, с което обяви започване на подготовка за парламентарния вот на 11 юли. Томислав Дончев ще оглави националния предизборен щаб на ГЕРБ, а Даниел Митов – софийския.

,,Подготвени сме за изборите, хаосът и страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Аз не знам има ли в света такъв аналог. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната. Разбира се, ние ще се готвим много добре. Подготвени сме. Хаосът, страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Някои социолози си позволяват да казват, че ГЕРБ били сами, ние винаги сме управлявали в коалиция. Предишният мандат с „Реформаторския блок“, следващият мандат с „Патриотичния фронт“. Аз съм много щастлив, че колегите от ВОЛЯ, ВМРО, НФСБ се организираха се организираха и ще отидат заедно на избори. Освен това ние сме ГЕРБ-СДС. Пълна мобилизация“, категоричен бе Борисов и обяви, че Даниел Митов ще бъде водач на листата в 24-ти МИР в София.

Борисов се обърна към Дончев и Митов и заяви, че младежите на ГЕРБ са бъдещите кандидати на партията за общински съветници, за районни кметове, а от тях ще се избере и след време кандидатът на ГЕРБ за кмет на София.

Още чакам да видя автобусите с двойни дъна от Костинброд. Не съм ги видял, едва ли някой ще ги види. Още чакам кетчърите, които още тогава се каза, че не може да записват. Сега пак ни обвиниха в същото, отбеляза Бойко Борисов по адрес на аферата с подслушванията.

„Приемам, че смениха Областните управители и полицейските шефове – те имат отношение с изборите. Приемам, че и ДАНС имат връзка с изборите. Но каква е връзката на шефа на „Митниците”, възмути се Борисов.

Борисов попита с какво смяната на шефа на Митниците и на шефа на ДНСК ще има значение за честността на изборите. Той изтъкна, че в Митниците за шеф са върнали човек на Орешарски и попита какво налага тази смяна и с какво тя ще гарантира честността на изборите.

„Махането на шефовете на служби единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия. Никога в България повече няма да разкрият руски шпиони. Никога повече някой няма да си сложи главата в торбата. Това е причината да ги махнат. И се извинявам на тези момчета, които се бореха да запазят националната сигурност на страната“, коментира Борисов. „Искам да се внедрите и нахално, брутално да разкриете кога и кого са подслушвали“, заръча лидерът на ГЕРБ на младежите. „Не разбирам смяната на шефа на ДАНС. Това е реваншизъм“, добави още Борисов. „Нарочно не беше направено правителство. Явно схемата е по-дълбока, за да може това правителство да свърши мръсната работа на кандидата за президент Радев“, обобщи лидерът на ГЕРБ.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments