19.8 C
София
петък, юни 2, 2023
НачалоНа фокусБорисов с апел към парламента: Да се вземем в ръце и да...

Борисов с апел към парламента: Да се вземем в ръце и да направим правителство

„Уважаеми колеги днес можеше да има тук министри, излъчени от този парламент. Ние трябва да носим отговорност за еврофондове, граници и всичко останало. Ние си тупаме парламентарно време, ще изберем едни проформа комисии без председатели, ще убием днешния ден и ще се видим чак другата сряда.“

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна, след като по-рано коментира, че правителство с втория мандат не може да има.

„Иначе с голям плам задаваме въпроси на служебните министри да отговарят. Преди месец сме тук, тук трябва да стоят други министри. Да се вземем в ръце, да направим правителство, да си носим отговорност, които и да го направят и тук ще стоят други министри“, каза още Борисов.

Корнелия Нинова веднага му опонира.

„Това, за което призовавате зависи единствено от вас. Не се опитвайте за пореден път да прехвърлите отговорността на останалите. Изяснете за себе си, за парламентарната група, за партия ГЕРБ какво предлагате, защото загубихте един месец на държавата в шикалкавене“, заяви лидерът на БСП.

„Най-малко вие трябва да апелирате дайте да направим правителство. Какво предлагате ама ясно и точно – първо, второ и трето“, добави Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments