16.8 C
София
петък, септември 10, 2021
НачалоНа фокусБорисов: Утре събирам ИК на ГЕРБ, няма да подкрепяме и да участваме...

Борисов: Утре събирам ИК на ГЕРБ, няма да подкрепяме и да участваме в каквото и да е

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети пострадалите хора след урагана в село Губеш, община Годеч. Партията дари 100 000 лева на пострадалите, чиито къщи останаха без покриви. Кметът на Годеч заяви, че са потърсили помощ от служебното правителство, но такава не са получили. Борисов видя ремонтираните къщи и разговаря с хората.

Кръстникът Румен Радев направи така, че държавата изпадна в хаос. Слави Трифонов и той говори за хаос, посочи Борисов. Той реагира и на изказване на служебния министър Кирил Петков, който каза пред БТВ, че са спрели парите на ДПС и ГЕРБ. Нямаме ние никакви пари и нищо не сме получавали, заяви той. Ковид вълна, финансова криза, мигрантска вълна, икономическа криза, а Бойко Рашков ходи при на кмета жената, заяви експремиерът.

Утре събирам изпълнителната комисия и ще решим, че нито ще подкрепяме това правителство, нито ще участваме в каквото и да било, каза Борисов. Сега така се изпокараха, че и след избори пак не могат да направят коалиция, смята Борисов. Няма как да се направи после правителство и Румен Радев е основният виновник за това. Как сега ще отиде Христо Иванов, като му казаха, че е четвърти, че е толкова малък. Корнелия няма избор…а аз дойдох да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме направили. Другата къща пък да я направи Румен Радев, но той не се весва тука, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално…, коментира Борисов. ГЕРБ искаме да сме различни – от ДПС, ДБ, ИБНИ, ИТН, скочи, подскочи, сега не искаме да влизаме в нищо, защото идва разруха. Правилно, че Трифонов вчера излезе и си пое отговорност – аз уважавам мъжките постъпки, заяви Борисов, който изтъкна, че си е брал и срама, и успехите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments