11.1 C
София
петък, декември 9, 2022
НачалоНа фокусБорисов: Ще ме викнат на разпит седмица преди изборите

Борисов: Ще ме викнат на разпит седмица преди изборите

избори 2021
„Целта съм аз. Разнасят сигнал от 2009 г. Откъде да помня аз с кого съм се срещал тогава?“ Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обвиненията на вътрешния министър в служебното правителство Бойко Рашков, че има сигнал на бизнесмен срещу бившия премиер за заплахи, предаде Novini.bg.
Борисов не уточни за самия сигнал, но стана ясно, че говори за твърдението, че е заплашвал свидетел срещу бивш министър. Той отрича да е изричал думите, които обяви Рашков.
Днес Борисов заяви пред медиите, че не е бил викан на разпит по случая. Подозира обаче, че натискат някой да говори срещу него.
„Ще продължат до последната седмица на изборите, целта е да ме викат на разпити, дотогава да тормозят другите хора, търсят свидетели навсякъде. Набедиха едно момиче, което никога не съм виждал“, заяви още Борисов.
Борисов направи и любопитен коментар за „пияница“, който говори против него. На въпрос за медиите за повече конкретика, той с ирония каза, че знае, че го е виждал, да пие в Бояна.
Вие от 2009 г. помните ли дали сте се срещали и кой какво е чул, каза още Борисов. Но те източиха язовир, за да се снимат там, обвини той действията на служебното правителство.
Помните ли, че ме викаха за План за възстановяване, ама къде ви е планът, нали щяхте да сте готови, нали щяхте ваксинационни мерки да взимате, възмути се той.
Я, вижте кого назначиха в митниците, назначенията са от уволнени за контрабанда, уволнени за корупция, каза Борисов.
Някои разследващи журналисти не всички теми разследват. Не ходят пред всички къщи, а пред моята стояха. Сега тормозят хората и се чудят как да изсмучат нещо от 2009 година и да го направят събитие, заяви Борисов.
Има 3 седмици до изборите, те трябва да ме викнат преди изборите точно. Аз съм се заклел в най-святото, че нямам златни кюлчета, а те ме издебнаха, монтираха и снимаха и ме удариха.
Вчера уважаваната госпожа Нинова каза, че съм предал род и отечество. С кое?! Че се видях със съседна държава, че младите хора не трябва да се мразят от двете страни България и Северна Македония, ядоса се  Борисов.
„Престанете с тази джипка! НСО има 6 Тойоти и на тях се вози и Радев. Вчера колегата Трифонов отиде с три джипа, но това не е проблем. А служебният джип на 16 години е проблем. Айде да говориме малко за политика. Да дойде еврокомисар да им отпери шамар, че Европа ще ни прави план за ваксинацията…, подчерта Борисов немощта на служебния здравен министър да направи кампания за ваксините.
Защо разследващите журналисти не правят разследване за Спецов. Или са разследващи, или не са.
Аз ще стана разследващ премиер и няма кой да е по-добър в България, като такъв имам 90% рейтинг и всички операции са ми минали през ръцете. Ще го правя. И ще видите какви митничари са си назначили и как върви контрабандата, каза експремиерът Борисов.
Излиза и почва някакъв министър да се кара…Какво ще ми спряга Кутев моето име за спортен клуб, възмути се той.
Стефан Янев го видях как се гърчи по БНТ и ми стана жал, защото той е сериозен човек. И за Спецов, и за Пламен Узунов, чухте го внимателно, припомни Борисов.
Разбира се, как няма премиерът да е различен, той ще е различен, защото няма повече никога да видите канцлер на Германия, премиер на Великобритания и президент на Франция с български премиер да се разхождат из София. Искам г-н Трифонов да го видя като премиер, защото не може той да стои така отстрани, коментира Борисов думите на Трифонов от вчера, че премиерът трябва да е различен от Борисов.
Върши се поголовна чистка навсякъде. Защо? Тези хора не са дори в ГЕРБ дори, а за митничарите мога да ви ги разкажа как минаваха тировете безнаказано и после на женския пазар, коментира Борисов.
Честит рожден ден на президента Радев, да е жив и здрав, както и на Слави Трифонов, и да поемат отговорност, каза експремиерът.
Всеки ден служебното правителство прави безплатна агитация срещу нас в медиите, те се държат като една коалиционна партия, заяви Борисов.
Това не е демокрация, това е едноличен режим, обобщи той управлението на държавата в момента.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments