4.2 C
София
четвъртък, ноември 25, 2021
НачалоНа фокусБСП предупреди, че преговорите ще пропаднат, ако почнат да се пазарят за...

БСП предупреди, че преговорите ще пропаднат, ако почнат да се пазарят за килограм зеле и моркови

Има много предложения, има обявени спорни и безспорни предложения в областта на правосъдието и сигурността, а голяма част останали в графата да бъдат прецизирани. Toва заяви Иван Иванов от БСП в сутрешния блок на БНТ.

По думите му имало доста предложения в областта на правосъдието и сигурността, които щели да бъдат обсъдени на по-късен етап. В сферите на наказателното право нещата не бива да се правят от днес за утре, посочи Иванов и добави, че няма достатъчен брой народни представители, които да образуват мнозинство за промени в Конституцията.

Иванов не смята, че ГЕРБ и ДПС ще подкрепят такива промени в Конституцията. БСП са доста по-подготвени от другите народни представители, които влизат за първи път в политиката.

Иванов бе категоричен, че формулата, която била приета от всички преговарящи за кабинет с „Продължаваме промяната“, е, че трябва да бъдат закрити специализираният съд и прокуратура.

Иван Иванов добави, че съдебната система трябва да бъде този инструмент, който държавата дава голяма степен сигурност и справедливост на гражданите.

Той се надява, че задачата пред БСП е да бъдат гарант за създаването на един стабилен кабинет. Политиката на БСП ще бъде гарант за стабилност на един бъдещ кабинет, но очакваме да бъдат преодолени търканията и противоречията в предишните парламенти, каза още Иванов и предупреди, че, ако започнат да се пазарят за килограм зеле и килограм моркови, може нещата някъде да пропаднат.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments