19.8 C
София
петък, юни 9, 2023
НачалоИЗБОРИВежди Рашидов в Карлово: Време е за победа

Вежди Рашидов в Карлово: Време е за победа

„Време е за победа, България се нужда е от много сериозни хора за управлението и те са в ГЕРБ-СДС.

Да гласуваме с разум в неделя и

да прекратим двегодишното шоу и безвремието, в което ни остави “Промяната“.

Само ГЕРБ-СДС може да стабилизира държавата, така както три пъти Бойко Борисов я е спасявал от кризите“.

Това каза водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР – област Пловдивь Вежди Рашидов. В Карлово с него бяха областният координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Данка Люртова и Йордан Кръстанов.

Пред представителите на коалиция ГЕРБ-СДС хората споделиха своите притеснения от безотговорното и некомпетентно управление на „Промяната“, което изпразни джобовете им и хвърли страната в бездната на последващи кризи. Те изразиха надежда, че това ще се промени съвсем скоро и България отново ще бъде управлявана компетентно и стабилно, с мисъл и грижа за всеки човек.

„Държавата ни е в тежко финансово, икономическо и социално положение. Противопоставянето между хората е голямо, омразата е водеща за нашите опоненти. Затова съм сигурен, че българските граждани на 2 април ще сложат край на експериментите на политиците еднодневки и ще изберат коалиция ГЕРБ –СДС, защото страната ни се нуждае повече от всякога от стабилност, хората – от сигурност, а политическият живот от лидери с опит и дъцржавническо мислене“, коментира Георги Мараджиев.

„В политиката съм, защото България ми е мила

Направил съм много и в изкуството, и като министър. Съзиданието трябва да продължи, за да имаме спокойна държава и щастливи хора“, обърна се към карловци Рашидов.

Той подчерта, че е време кризата да бъде овладяна и да се въведе ред в хаоса във всички сфери, а това може да стане само с редовно правителство на ГЕРБ-СДС. „Ние знаем и можем да носим отговорност“, изберете правилния номер – 2“, призова Вежди Рашидов.

Признание за неговия труд по време на срещата дойде и от Асоциацията на българските градове и региони, която

му връчи почетен плакет и специална грамота за заслугите му за развитие на културата и изкуството

в цяла България. Награда връчи председателят на асоциацията Ергин Емин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments