13.3 C
София
сряда, септември 27, 2023
НачалоУ насВЗЕМЕТЕ СИ МАСКИ ЗА SPICE MUSIC FESTIVAL, ОБОСОБЯВАТ МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ ОКОЛО...

ВЗЕМЕТЕ СИ МАСКИ ЗА SPICE MUSIC FESTIVAL, ОБОСОБЯВАТ МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ ОКОЛО ФЕСТИВАЛНАТА ЗОНА

Всички посетители на Spice music festival трябва задължително да си носят маски. Такива са актуалните изисквания на здравните власти. Във фестивалния град няма да бъдат допускани посетители без лични предпазни средства. Това обявиха организаторите на среща, на която бяха обсъдени всички мерки за безопасност и сигурност.

Ще бъдат поставени на всички търговските обекти и на обособени места в цялата територия на фестивалния град дезинфекционни средства и стикери на асфалта, напомнящи за спазването на нужна дистанция.

И тази година ще бъде обособена специална паркинг зона на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „Фотинов“ до ул. „Цар Симеон 1“, по време на феста. Посетителите ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила, от 14.00 часа на 6 август до 08.00 часа на 9 август.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л „Приморец“ в посока Морска гара. То ще бъде въведено от 20.00 часа на 5 август до 08.00 часа в понеделник, 9 август.

Във всички фестивални дни – 6, 7 и 8 август – ще бъде ограничено навлизането на автомобили по ул. „Княз Батенберг“ след 16.00 часа, за да се избегне натоварване на трафика и осигуряване на безопасността на пешеходците.

Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни платени паркинги в близък периметър до събитието – Паркинг „Гурко“ , Паркинг „Опера“, Паркинг „Триа Сити център“, Паркинг „Кирил и Методий“, Паркинг „Пиргос“.

От 10 до 12 август на същото място на Пристанище Бургас, до Морска гара, ще се проведе и фестивалът Street Food & Art Festival. В програмата му са включени кулинарни демонстрации, вълнуващи срещи с известни готвачи и блогъри, акустични концерти и лятно кино. Тогава достъпът ще е свободен, но няма да се допускат автомобили на Морска гара.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments