Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков се срещна с жители на села от общините Сандански и Струмяни

0

Разкрихме, че има 228 машини за гласуване, които незнайно защо са в склада с машините за изборите. Имаме обосновани подозрения, че това са черни, несертифицирани машини. С една флашка и промяна в кода спокойно може да се направи гласовете на ГЕРБ да се отклоняват за друга партия.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков по време на обиколката си в общините Струмяни и Сандански, където се срещна с жители на селата Микрево, Поленица и Хърсово. Заедно с него бяха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, кандидатите за народни представители Стоян Стоев и Радослав Пецанов.

Желязков коментира, че вече цяла година ГЕРБ е атакувана, заплашвана с изчегъртване. „Изкараха ни токсични. Фактите обаче сочат, че през последните 12 години при управлението на ГЕРБ се развивахме, не мислехме за цените и потребителската кошница и вярвахме, че утрешният ден  ще е по-добър от днешния. Сега е точно обратното. На фона на всички кризи, които се задават пред държавата ни, трябва много ясно да се покаже, че ние ще имаме най-стабилното мнозинство в парламента и че нямаме алтернатива”, каза още водачът на листата.

По думите му новите политически формации, направени чрез неясен инженеринг, имат една единствена цел – усвояване на ресурса от близо 12 млрд. по Плана за възстановяване и устойчивост. „Крадецът вика-дръжте крадеца. Затова ни спрягат компромати без никаква истина в тях. МВР трябва да работят с доказателства, а не с хипотези”, заяви Желязков. Той подчерта, че е важно хората да гласуват без страх.

„Имаме възходящ тренд със значителна разлика, която дори социологията не може да хване”, заяви Росен Желязков.

В община Струмяни кандидатите за народни представители разгледаха футболното игрище в с.Микрево, построено със средства, отпуснати по време на управлението на ГЕРБ и ремонтираната отсчека от отбивката на магистрала „Струма” до Мелник на стойност над 8,5 млн. лв. Отсечката е единствената транспортна връзка на Мелник и селата Спатово, Хотово и Лозеница с общинския център гр. Сандански.

По рано през деня те бяха и гости на курбана за здраве по повод Архангеловден в санданското село Поленица.

сн. ГЕРБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук