20.1 C
София
сряда, септември 8, 2021
НачалоУ насВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ФОРУМА „ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ МЕЖДУ СИНДИКАТИТЕ И БИЗНЕСА“...

ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ФОРУМА „ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ МЕЖДУ СИНДИКАТИТЕ И БИЗНЕСА“ НА 23 ЮЛИ В БУРГАС

По инициатива на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД, в партньорство с КНСБ (Конфедерация на независимите синдикати в България) и с подкрепата на Община Бургас, в петък ще се проведе бизнес форумът „Добрите практики между синдикатите и бизнеса“. Сред официалните гости на събитието ще бъдат президентът на КНСБ – Пламен Димитров, експерти от централата на синдиката и представители на Община Бургас.

Форумът ще се проведе на 23.07.2021 г., от 09.00 часа, в административната сграда на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД на адрес: ул. „Крайезерна“ №155, гр. Бургас.

 

ПРОГРАМА

Началото е в 09.00 ч.

 

1. Основни предизвикателства в социално-икономическата област (Пламен Димитров – Президент на КНСБ)

 

2. Пазар на труда, програми и мерки за подкрепа на бизнеса, в т.ч. за подкрепа и запазване на заетостта, квалификация и преквалификация на работници и служители (Диана Найденова – Консултант на Президента на КНСБ по политиките на пазара на труда)

 

3. Безопасни и здравословни условия на труд (Огнян Атанасов – Национален секретар на КНСБ, Отдел „Безопасност и здраве при работа, Екология“)

 

4. Стъпки за повишаване на финансовата култура на работниците и служителите (Пламен Нанков – Вицепрезидент на КНСБ)

 

10:45 – Кафе-пауза

 

11.00 – 12.30 ч. – Неформални индивидуални двустранни срещи по теми, представляващи интерес за фирмите

 

Участието в събитието е безплатно! Желаещите да присъстват трябва само да го потвърдят на следният имейл: p.ivanov@industrialpark-burgas.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments