Ген. Мутафчийски с новогодишен поздрав: С нови сили и с уверени крачки ще продължим да растем!

0

Ген. Венцислав Мутафчийски отправи в официалната Фейсбук страница на ВМА емоционален поздрав по случай отминаващата 2022-ра и идващата 2023-а година.

Ето какво написа той в социалната мрежа:

 

Броени часове остават до началото на 2023-а. Преживяхме няколко много трудни години. Изпитанията, на които бяхме подложени, ни накараха да излезем от рамката и да погледнем на нещата от различен ъгъл. Сплотеността, взаимното доверие, споделените знания и несломимият дух обаче ни дадоха възможност да приемем тези премеждия като възможности. И го направихме – достойно и с чест!

Искам искрено и от сърце да благодаря на всички Вас, колеги, за куража и положените усилия, благодарение на които ние успяхме да се справим с всички предизвикателства и ВМА продължава да е първа сред първите. Предстои една година с много неизвестни. Но съм убеден, че с нови сили и с премерени, но уверени крачки ще постигнем още по-големи резултати и ще продължим да растем.

Защото следваме правилната посока, имаме идеи и мечти. Имаме отбор от съмишленици, устремени да достигнат нови върхове по пътя към успеха!Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Горд съм, че се съхранихме като екип. Горд съм, че сме пример за всички!

Желая на всички Вас и Вашите семейства да бъдете здрави, да има надежда и благополучие в домовете Ви.

Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук