22.3 C
София
четвъртък, септември 21, 2023
НачалоНа фокусГеорги Георгиев към Борис Бонев: Пийте повече вода в жегите и не...

Георги Георгиев към Борис Бонев: Пийте повече вода в жегите и не всявайте паника с фалшиви новини!

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев посъветва общинския съветник Борис Бонев да пие повече вода в жегите и да не всява паника с фалшиви новини. Съобщението му във Фейсук е по повод невярно твърдение на Бонев, че управляващото мнозинство от ГЕРБ се готвело да даде десетки общински имоти на Румен Гайтански в замяна на акциите му в къпалнята „Мария Луиза“.

Ето пълния текст на Георги Георгиев в социалната мрежа:

Жегите определено не се отразяват добре на някои общински съветници. А в комбинация с наближаващите местни избори – водят до истерии.

Днес общинският съветник г-н Бонев е написал във фейсбук профила си, че управляващото мнозинство от ГЕРБ се готвело да даде десетки общински имоти на Румен Гайтански в замяна на акциите му в къпалнята „Мария Луиза“.

Единственото вярно в патетичния текст на Бонев е, че Гайтански е поискал от съвета ако няма да изкупи акциите му в къпалнята, то да ги замени с имоти. Писмо, което лично препратих веднага на общинските съветници, вкл. и на Борис Бонев.

Преди 5 месеца именно г-н Бонев предложи общината да си изкупи къпалнята обратно. Тогава му отговорих, че за нещо, което е подарено преди 20 години с бандитски схеми на частни фирми, няма как сега да платим още десетки милиони левове от данъците на софиянци. Втори подарък няма да има и София няма да плаща откуп. Нищо в позицията ми не се е променило!

Апелирам към всички мераклии за власт да пият повече вода в жегите и да не всяват паника с фалшиви новини. София може и заслужава много повече от евтини сценки и измислени герои.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments