20.8 C
София
вторник, юни 6, 2023
НачалоНа фокусГеорги Георгиев: Честито! Вдигане на данъците – първа цел на обединението ПП,...

Георги Георгиев: Честито! Вдигане на данъците – първа цел на обединението ПП, ДБ и „Спаси София“

Вдигането на данъците на софиянци ще е първа цел на обединението ПП, ДБ и „Спаси София“, които ще „взимат“ София.

Тази позиция изрази Георги Георгиев от СОС в социалните мрежи.

 

😡Честита радост, граждани на София!
❌1. Вдигане на данъците за софиянци – първа цел на обединението ПП, ДБ и „Спаси София“, които ще „взимат“ София.
❌2. Мнозинство в общинския съвет – втора цел, за да може всяка „непопулярна“ идея на общия им кмет да минава без усилия.
➡️ С тези щедри обещания ни дари шефката на ДСБ – София и бивш зам.-кмет на Оборище.
❌Освен общ кандидат, с ПП, ДБ и „Спаси София“, обсъждали как да вдигнат данъците „максимално справедливо и безболезнено за хората“.
⚠️ Изненадаха ме, признавам си. Че ще имат общ кандидат е ясно – казва се Васил Терзиев. Лена щеше да е шеф на общинския съвет. В замяна Борис Бонев ще стане зам.-кмет по транспорта, а Любо Георгиев – главен архитект. Голяма сделка, голяма изненада. Нарича се „пазаруване“, „за всекиго по нещо“ и вече сме го виждали как работи в Министерство на транспорта и в кабинета „Петков“.
‼️Колеги, кандидати за всичко в София и на всяка цена, моля ви, първо покажете на хората „максимално справедливо“ и „безболезнено“ споделяне на истината по следните въпроси:
1️⃣ Колко детски градини построиха вашите кметове от ДСБ и ДБ за 4 години при осигурени пари от данъците на хората, сегашните данъци, които искате да вдигате без да можете да ги инвестирате?
2️⃣ Колко тротоари направихте в кварталите в управляваните от вас 8 големи столични райони – при налични 14 пъти повече средства за ремонт на тротоари след нашите решения в съвета?
3️⃣ Моля ПП да кажат колко пари даде правителството им за строителство на детски градини в София след като Кирил Петков обеща 70 млн. лв. За да не се мъчат – ще ви кажа – НУЛА. 0 лева и 0 стотинки. Кръгли нули за София от страна на отбора на „Продължаваме промяната“.
‼️Преди да удряте по джоба на хората във време на растяща инфлация и покачващи се цени, покажете какво направихте досега в София. Защото аз виждам хленчещи и оправдаващи се районни кметове, които не построиха дори по една нова детска градина при осигурени от „лошата“ Фандъкова пари – НУЛА нови градини в „Слатина“, НУЛА нови градини в „Красно село“, НУЛА нови детски градини в „Лозенец“.
ДСБ управлява вече 8 (осем) години центъра на София – в „Оборище“ и „Средец“. Това са два мандата и 8 годишни бюджета. Резултатите от тяхното управление определено заслужава промяна, съгласен съм!
⁉️Още от същото и то на нова, по-висока цена през по-високи данъци в София?
Thank you but no thank you!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments