23.8 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоНа фокусГЕРБ няма да има политически лица в кабинета с мандата на ПП-ДБ

ГЕРБ няма да има политически лица в кабинета с мандата на ПП-ДБ

ГЕРБ няма да има политически лица министри в кабинета с мандата на „Продължаваме промяната -Демократична България“. Това съобщи в парламента лидерът Бойко Борисов. От думите му не стана ясно дали и колко експерти предлага Мария Габриел в разговорите с Николай Денков:

„Партията на промяната искат сами да си носят отговорност, включително с политически лица. Ние с „Да, България“ отговаряме на техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, това е тяхно право. Хубаво е да предложат и другите партии, много е тежко времето, има да се вземат страшно отговорни решения. Не е по силите на една партия…, но те имат високо самочувствие“.

На въпрос как ще коментира изказването на разпитаната в прокуратурата за „Барселонагейт“ Ивайла Бакалова, в което се твърди за заплахи от негова страна, Борисов заяви:

„Аз не я познавам тази жена, по никакъв начин, никъде не съм се срещал с тях. Какво да приключи? След като направихме съдебната реформа, стана явно модерно всеки: „Бойко Борисов! Бойко Борисов!“. Оставете ме, вече от две години не сме на власт…Само това – не познавам тази жена. Как може човек да знае нещо за мен, който по никакъв начин, поне футбол да сме играли“.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments