10 C
София
неделя, октомври 24, 2021
НачалоУ насГЕРБ-СДС в СОС: Спрете с опитите за демонизиране и покажете кой какво...

ГЕРБ-СДС в СОС: Спрете с опитите за демонизиране и покажете кой какво е постигнал и направил

Групата на ГЕРБ-СДС в Столичен общински съвет призовава да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че вече сме в предизборна кампания, като всеки се опита да спечели изборите честно, като покаже какво е постигнал и какво може да направи.

„Нека да е  ясно- ние от ГЕРБ- СДС осъждаме полицейското насилие, намираме за недопустимо това, което видяхме на записите под колоните на Министерски съвет.  Подобни прояви нямат място в едно цивилизовано общество. Те трябва да бъдат преследвани с цялата строгост на закона от компетентните за това органи. В същото време не приемаме опитите незаконните действия на няколко полицая, да се приписват на политическия опонент, в този случай ГЕРБ“, се казва в позицията.

От ГЕРБ-СДС припомнят, че случилото се беше предмет на проверки и проверки на проверките, има съдебни процедури и образувани дела, имаше дори парламентарна комисия, има наложени наказания, имаше и достатъчно време тези наказания да бъдат заменени с по-строги, ако служебното правителство, което управлява вече 6 месеца прецени.

След политическото уволнение на Ивайло Иванов, нито разследващите органи, нито дори парламентарната комисия имаха претенциите да търсят отговорност или някаква съпричастност на Иванов към насилието на униформени към задържани.

„Общинските съветници от ГЕРБ-СДС и кметът Фандъкова имаме за цел да подредим града. Това се случва чрез създаването на качествена нормативна уредба, с усъвършенстване на системите за контрол в общината , общинските предприятия и общинските дружества и не на последно място спазване на правилата  в града ни. Столичният инспекторат има огромна роля в този процес и не е учудващо, че за негов директор е потърсен човек със сериозен административен опит и познания в сферата на реда и сигурността“, обобщават общинските съветници от ГЕРБ-СДС.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments