Горещ шоколад в Париж! Как да му се насладим по правилата на изкуството!

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Горещ шоколад. Харесвате ли го? Ние също. Париж е не само столицата на Франция, градът на любовта, но и столица на малките удоволствия. Трябва да познавате топките места, за да се насладите на горещия шоколад по правилата на изкуството.
Le Lignac
Не се заблуждавайте от картонените чаши, този шоколад има всичко необходимо за анти-блус коктейл и е един от най-добрите. Гладък и плътен, на него може да се насладите като изискан бонбон около уютни маси от 8 до 19 часа. Перфектен за зимата! Магазинът е спокоен, поръчвате на гише, което показва сладкишите като коледни гирлянди. Тук всичко е интензивно … с изключение на цените, които са много достъпни (5 € ).
Rose Bakery
Със своя вкус на деликатеси, той се харесва на англоговорящите и други любители на британската храна. Но сред кифличките и автентичната торта от моркови, горещият шоколад се топи. Вкусен и обвит в мекия си декор. Това просто показва, че това не е чай за потапяне на бисквитки! И да му се насладите, какво по-хубаво от тази оргия от меки сладкиши.
Le Flore
Често забравяме класиката, но Le Flore, типично парижки, е задължителен адрес за любителите на горещия шоколад. Обичаме този старомоден вкус и митичните спомени, които радват всяка глътка! За да се наслаждавате бавно, вземете си книга за компания.
Le Toraya
Малко екзотично отклонение към Торая. Тук ви предлагаме горещ шоколад с матча и без краве мляко или соево мляко, което се смесва със зелен чай. Всичко в ултра шикозен декор от слонова кост, за да наруши рутината на местното кафене!

Кафене Пушкин
Какво ще кажете за руски? Подобно на връзка между Москва и Париж, Пушкин извлича тази атмосфера на империята от декоратора Андрей Делос в ослепителния си салон. Дегустация на легендарен шоколад, гарниран като украсата. Казват, че може да ти се завърти.

La chocolaterie de Jacques Genin
Тук бавно се връщаме към основите…. Ако услугата е толкова трезва като бутика, това е така, защото шоколадът Genin няма страничен ефект. Неговата занаятчийска рецепта говори за това.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук