16.8 C
София
четвъртък, юни 8, 2023
НачалоУ насГ. Марков: Партизаните на Сорос ще клекнат на Македония, ще признаят гей...

Г. Марков: Партизаните на Сорос ще клекнат на Македония, ще признаят гей браковете и ще милитаризират Черно море

Юристът Георги Марков публикува нов коментар в социалната мрежа, свързан с актуалните политически събития. Вижте мнението на Георги Марков за ситуацията у нас:

„РОНАЛД РЕЙГЪН 1990 Г. – ИСТОРИЯТА Е С ВАС, ГЛАСУВАНЕТО ДА Е ТАЙНО

На 3 юни 1990 г. великият американски президент Роналд Рейгън направи специално видеообръщение към българските избиратели по БНТ. Винаги ще помня думите му: „ИСТОРИЯТА Е С ВАС!“ Пожела изрично гласуването за ВНС да е тайно.

Юни 2021 г.

Анархокомунистите и соросоидите, под ръководството на президента, конфискуваха бюлетините и ни лишиха от конституционното право за тайна на вота. Ще ни предадат и историята! Ще ни предадат и християнския характер на страната!

Партизаните на Сорос ще клекнат на Македония, ще признаят македонското малцинство, гей браковете, джендър идеологията, ще милитаризират Черно море.

Иванчо ми звънна, нали е малък, да пита: „Кои са партизаните на Сорос?“ Та му казах: „Партизаните на Сорос, като лаф гръмна 1997 г. след срещата на Иван Костов и Джордж Сорос в Будапеща през месец март. Тогава Иванчо, партизаните-соросоиди го наградиха с орден „Стара планина“ I степен при това.“ След това партизаните на Сорос направиха ДСБ, което разсипа СДС и стана агент на БСП.

Като нищо Сорос ще получи и втори орден „Стара планина“ за тихия майдан, който направи в България. Слава Богу, за разлика от Украйна, нямаше стрелби и убити, CNN ги нямаше даже – нашите неолиберални медии свършиха достатъчно работа. Не загубихме и Варна – засега…“, завършва Георги Марков.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments