13.3 C
София
сряда, септември 27, 2023
НачалоНа фокусДБ едва ли ще подкрепят кабинета на ИТН

ДБ едва ли ще подкрепят кабинета на ИТН

„Ще обсъдим всички плюсове и минуси. Доколкото виждам, имената вече са изтекли в медиите. Но не бих искал да ги коментирам. Тепърва ще обсъдим в парламентарната група дали ще подкрепим кабинета на ИТН или не. Да, Петър Илиев е предложен за министър”, това обяви депутатът от “Демократична България” Владислав Панев след среща с „Има такъв народ“, на която е бил представен съставът и структурата на евентуалното правителство на партията на Слави Трифонов.

От ДБ са поискали ИТН да представят документ, който да потвърждава каква ще бъде управленската им програма. За коалиция между двете партии не е говорено.

Днес ще бъде заседанието на парламентарната група, но предстои и заседание на органите на трите политическа партии, част от „Демократична България“, каза още Панев.

„Не мисля, че сме отравяли някакви томахавки, за да ги заравяме. Ние сме с цялото намерение да се отнесем сериозно към този въпрос, и ако имаме достатъчно аргументи, ще подкрепим правителството. Не мисля, че шансовете за това са повече от 50%. Все още има теми за доизчистване от обсъжданите на срещите на работните групи”, обясни Панев.

 

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments