-1.8 C
София
сряда, януари 12, 2022
НачалоVoayageДубай привлича туристи с нови атракции

Дубай привлича туристи с нови атракции

Dubai Eye е  най-високото и най-голямото виенско колело в света. То беше официално открито в четвъртък вечерта с грандиозно шоу с дронове и фойерверки. Новата рекордна и дългоочаквана атракция посреща първите си туристи в четвъртък.

Престолонаследникът на Дубай шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум сподели видео в Instagram, на което седи, седнал на върха на гигантското виенско колело, докато атракцията се готви да отвори за обществеността по-късно през деня.

В  Instagram, шейх Хамдан, известен също като „Faz3“ или „Fazza“, беше видян да седи на върха на кабина на колелото и да отбива глътка питие, докато беше здраво вързан за това, което изглеждаше като впряг. Видеото е заснето с дрон, който засне пълен изглед на Айн Дубай, морето, силуета на Дубай JBR, Дубай Палм и остров Блууотърс.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Fazza (@faz3)


Колелото за наблюдение с височина 250 метра е най-новата атракция, която се отваря в туристическия и бизнес център на региона, след като музеят на восъчната работа Мадам Тюсо беше открит по-рано тази седмица.

Паметникът представлява още едно допълнение към обширното развлекателно портфолио на Dubai Holding и подкрепя дългосрочната визия на Дубай, определена от Негово Височество шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, вицепрезидент и министър-председател на ОАЕ и владетел на Дубай, за да укрепи своята глобална позиция като ключов туристически център, продължаващ да надгражда репутацията на емирството като лидер в глобалния пейзаж за отдих и развлечения.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments