Дъщерята на Песков публикува снимка в откровен тоалет и предизвика полемика в мрежата

0

Дъщерята на прессекретаря на президента на Русия  Дмитрий Песков  , Елизавета, споделят снимки в откровен тоалет и изискват полемика сред интернет потребителите. Съответните снимки се появиха в профила й в  Instagram  .

На кадрите, публикувани в мрежата, 24-годишната знаменитост позира на изложба в Манежа, посветена на рок музиканта  Виктор Цой  . Тя е облечена в черен полупрозрачен кроп топ, който се вижда през бельото й, черно-бяла карирана риза, кожени панталони и маратонки от марката Nike. Визията й беше завършена с обеци и тъмна кожа чанта през рамо. Косата на Пескова е   пусната и оформена на вълни, а на лицето й е нанесен грим в голи тонове.

Коментаторите разкритикуваха момичето в коментарите под публикацията. „Не позорявайте името на велик музикант!“, „Приличните момичета не се държат така“, „Цой пя за обикновените хора, а не за майорите!“, „Фу, какъв лош вкус“, казаха те.

Други обаче оцениха външния вид на Пекова: „Безумно красива“, „Неземна красота“, „Каква лъвица“, „Тя има необичайна красота … Има някаква жар! Харизматично…”, “Много красиво момиче!”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук