20.8 C
София
вторник, юни 6, 2023
НачалоНа фокусД.Атанасова: Разговорите с другите партии трябва да стартират и то на лидерско...

Д.Атанасова: Разговорите с другите партии трябва да стартират и то на лидерско ниво

Разговорите с другите партии трябва да стартират и то на лидерско ниво, заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Десислава Атанасова в интервю за Би Ти Ви. До връчването на мандата имаме достатъчно време, но и след това може да се срещнем, посочи тя.

Според нея е абсолютно неприемливо отлагането, на което ставаме свидетели през последната седмица, търсенето на аргументи с това, че някой някъде е на посещение, както и това, че кандидатът за министър – председател на вторите не може да вземе решение дали да отиде на среща с евентуалните бъдещи свои коалиционни партньори и да чуе приоритетите на излъчения от тях кандидат за премиер.

Госпожа Габриел достатъчно дълго време пребивава в европейската политика, има ясна биография, винаги е демонстрирала своите ценности и ориентация. Вчера тя представи пред „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) своите приоритети, които са общонационални, припомни Десислава Атанасова.

Вчера представителите на „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) проведоха среща в парламента с кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел. След срещата, на която беше обсъдена евентуална подкрепа за създаване на правителство с първия мандат, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също обяви, че започват срещи с останалите партии.

По-рано днес съпредседателят на „Продължаваме промяната“ отбеляза, че не е залостил вратата, излизайки от срещата с Мария Габриел и партията ще се събере на Изпълнителен съвет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments