Една от майките с разменените бебета: Родителите ми все още не знаят за случая

0

Семейството ми все още не знае. Исках да го запазя в тайна до момента, в който не се реши ситуацията. И сега трябва да съобщя тази новина, която няма да се отрази много добре, обясни пред Нова тв една от двете майки с разменените бебета в „Шейново“, визирайки родителите си.

Много е крехка, мъничка. Уникално красива е. Няма как да я сбъркам, ако видя две бебета, сложени едно до друго. Добре се чувстваме – щастливи и едновременно тъжни. Все пак при нас е биологичното ни дете, но даваме друго, което обичаме като свое. Затова чувствата са смесени. Не сме казали и няма да казваме на сестричката й. Доколкото можем ще ги опазим до по-голяма възраст. Защото това не е новина, която може да се поднесе на едно дете и да не обърка”, каза още жената.

Клиентите ми са хора на средна възраст. Доста грижовни родители. Приемаха чуждото дете като свое. Между двете бебета има голяма разлика – едното с тъмна коса, другото със светла, едното с тъмни очи, другото със светли, заяви адвокатът на семейството Стоян Стойков.

Не. Не съм усетила, че това е друго дете, казва другата от двете майки с разменените бебета Севда Михайлова, която е самотна майка на две деца. Живеела скромно, но щастливо, споделя тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук