Екип Байдън: Безупречното пътуване на Тони Блинкен, бъдещ държавен секретар на САЩ

0

Експерт по трансатлантически отношения, следващият главен дипломат на САЩ е критикуван заради предишната си подкрепа за войната в Ирак. САЩ печели държавен секретар. Китарист в свободното си време, Антъни Блинкен вероятно ще има малко време да обогати краткия репертоар, наличен в платформата за стрийминг на музика Spotify в бъдеще, коментира le monde. В момента той е ограничен до две рок-заглавия, включително Patience. Несъмнено неволно кимване на определени ограничения на курса в служба на държавата.Колкото и да е нетипично богато, последното днес може да се разчете като траектория при попадане в целта. През 2014 г. Антъни Блинкен се появи в поредица на ежедневник, посветен на „Тези, които ще направят света“. Залог, който се оказа толкова нисък риск, колкото инвестицията в съкровищни бонове. Роден през 1962 г. в богато семейство на нюйоркски евреи демократи, парижкото кръстосване след повторния брак на майка му със Самюел Писар, оцелял от Аушвиц, френско-американски международен адвокат и доверен човек на президенти: детството на Тони Блинкен добавя нюанси към битието му. Яркост и сериозност, лекота и дълг, точно както английски и френски и между другото бейзбол и футбол.
След безупречни обучения (Харвард и Колумбия ), той се присъединява към Съвета за национална сигурност по време на президентството на Бил Клинтън, през 1995 г.
След избирането на републиканеца Джордж Буш, той се присъединява през 2002 г. към сенатора от Делауеър в комисията по външни работи на Сената Джо Байдън. Това беше началото на плодотворна компания, която за първи път му отвори вратите на Белия дом, след избора на сенатора на поста вицепрезидент, а сега и тези на Държавния департамент.
Сн. Le monde

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук