Ема Робъртс става първата бременна звезда на корица на Cosmopolitan

0

Холивудската актриса Ема Робъртс стана първата бременна жена, която украси корицата на списание Cosmopolitan.29-годишната Робъртс очаква първото си дете – момченце – от гаджето си Гарет Хедлунд, за което за първи път съобщи на феновете си през август.

Звездата от „Американска история на ужасите“ се появява на корицата в розов топ и пола с дълъг ръкав, пише CNN.Други снимки показват Робъртс с черно бикини с прозрачна рокля, бял ансамбъл, както и облечена с флорална рокля.

Робъртс, която е племенница на Джулия Робъртс, каза, че е гладна и уморена, но има лека бременност.“Да виждам как тялото ми се променя отвътре и отвън толкова драстично беше диво преживяване. Изненадващо и красиво“, каза тя. Робъртс каза, че си спомня как е молила майка си да има още едно дете и се наслаждава на евентуалното пристигане на по-малката си сестра „В деня, когато прибрахме сестра ми от болницата, помня, че я държах, исках да се облека и да си играя с нея“, каза тя.Робъртс сподели, че имала съмнения дали дори може да забременее, след като й е поставена диагноза ендометриоза в края на двадесетте й години, затова и замразява яйцеклетките си.
Сн. CNN

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук