Живейте като крале в замъка Бамбург

0

Време е да живеете като кралски особи! Туристите вече могат да отседнат в зашеметяващата средновековна Часовникова кула на замъка Бамбург – която се гордее с прекрасната гледка към крайбрежието Нортумбърланд.Триетажната часовникова кула вече предлага кокетен апартамент с три легла с кадифени дивани и фотьойли, пише Daily mail.

blankАпартаментът може да се похвали с „висока жилищна площ с отворен план“, „разкошна“ основна спалня и феноменални крайбрежни гледки.Легендарните фигури, отсядали в замъка Бамбург, включват Хенри III, Едуард I и Хенри VI.Часовниковата кула датира от 13-ти век, когато е била вградена в 1400-годишните стени на замъка. Малко объркващо е, защото самата Часовникова кула няма часовник, но в исторически план винаги е носила това име. Спалнята е с легло в кралски размери и разполага със самостоятелна баня.

blankДетските стаи са на долния етаж. Съчетанието от древно и ново е дизайнерска закачка, която преминава през този еклектичен имот.Часовниковата кула може да се похвали с два входа – един на долния приземен етаж и друг на приземния етаж – и малък, закрит частен двор за „обяди на открито и залези“.Като бонус гостите на Часовниковата кула се радват на безплатен вход в кабинетите на замъка по време на работното време и имат възможност да се насладят на територията на замъка, след като посетителите напуснат.

Сн. Daily mail

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук