Животът на София Лорен в драма, статут на секс символ и скандал

0

София Лорен: красива, романтична, брутално честна. 86-годишната носителка на Оскар и звезда на „Две жени“ и „Започна в Неапол“ се завръща на екрана след 10-годишно прекъсване в новия италиански филм „Животът напред“ (в избрани кина в петък, на Netflix 13 ноември).70-годишната кариера на Лорен в киното е низ от блясък, секс връзки със звезди и клюки, коментира New York post. Италианската актриса все още е толкова оскърбена, че когато я попитаха за Марлон Брандо на AFI Fest през 2014 г., тя сви рамене и каза: „Ех.“ Въпреки репутацията си на зашеметяваща жена, кариерата й стартира аналогично като тази на Джуди Гарланд преди нея, като й казват, че не е достатъчно красива за шоубизнеса. Това идва не от кого да е ,но от бъдещия й съпруг.На 17-годишна възраст Лорен се запознава с известния италиански продуцент Карло Понти, който е с 22 години по-възрастен от нея, по време на конкурс през 1951 г. Двойката започва не добре.

Докато тя е на кастинга, човек от камерата извиква: „Невъзможно е да се снима. Лицето й е твърде късо, устата е твърде голяма, носът е твърде дълъг. ” Вместо да застане на страната на евентуалната си съпруга, за която се ожени през 1957 г., Понти налива бензин в огъня с репликата: „София, замисляла ли си се някога. . . знаете, омекотяване на вашите. . . Вашият . . . доминиращ профил?“. „Карло, ако ти предлагаш, че за да правя филми, ще трябва да отрежа парче от носа си, тогава се връщам в Поцуоли, защото нямам намерение да си правя нос“, отговаря тя. Лорен твърди, че никога не е минавала под ножа. И защо ли да й трябва? В края на краищата външният й вид е достатъчно добър за Кари Грант.

Англо-американският актьор, който участва в„Гордостта и страстта“ заедно с Лорен и Франк Синатра. Триото се среща за първи път по време на коктейл в хотел Castellana в Мадрид. Грант се приближава до Лорен, облечен в смокинг, и казва: „Мис Лолорен, предполагам? Или е госпожица Лоргенигида? Вие, италианците, имате толкова странни фамилни имена, не мога да ги разбера направо. “ София е шеметна, великолепна, магнетична, просто икона.
Сн. New York post

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук