19.2 C
София
вторник, септември 7, 2021
НачалоУ насЗАТВАРЯТ ЗА 2 СЕДМИЦИ ПЛАТНОТО „НИКОЛА ПЕТКОВ“ – „ГЕОРГИ КАЛОЯНЧЕВ“ ЗА СЛЕДВАЩИЯ...

ЗАТВАРЯТ ЗА 2 СЕДМИЦИ ПЛАТНОТО „НИКОЛА ПЕТКОВ“ – „ГЕОРГИ КАЛОЯНЧЕВ“ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП ОТ РЕМОНТА НА УЛ. „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ“

* От утре стартират изкопни дейности при кръстовището до магазин „Билла“

 

 

Стартира следващ етап от ремонтните дейности на ул. „Петко Задгорски“ в к-с „Изгрев“ – в участъка от ул. „Георги Калоянчев“ до ул. „Никола Петков“. От утре, 3 август 2021 г., за срок от две седмици се променя временно организацията на движение. Улицата ще бъде затворена за автомобили в споменатия участък в едната посока – направление от ул. „Никола Петков“ към ул. „Георги Калоянчев“.

Ремонтът ще стартира при кръстовището до магазин „Билла“. Първо ВиК и Топлофикация – Бургас ще извадят старите и ще поставят нови тръби. След тях Общината ще положи нов асфалт. На кръстовището ще бъдат монтирана и светофарна уредба. После работата ще се премести на следващ уличен участък.

Ремонтните дейности налагат автобусни линии Б1 и Б11 временно да се движат с променен маршрут, както следва:

* Линия Б1

Запазва се маршрутът от Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“. В обратна посока, от Терминал „Меден рудник“ към Терминал „Изгрев“, автобусите ще пътуват по съществуващия маршрут до спирка „Никола Петков“ и продължават по ул. „Димитър Аврамов“- ул. „Акве Калиде“. За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ до парк „Изгрев“ няма да се обслужва, а ще се ползва спирката на линия 12 до бл.39.

* Линия Б11

Автобусите по линията ще се движат двупосочно от Терминал „Изгрев“ – ул. „Акве Калиде“ – ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“. Спирките „Изгрев, бл.15“, „Изгрев, бл.70“ и „Изгрев, бл.43“ няма да бъдат обслужвани, но автобусите ще спират двупосочно на всички съществуващи спирки по изменения маршрут – „Акве Калиде“, „Добри Чинтулов“ и „Велека“.

Пресичайте и шофирайте внимателно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments