23.8 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоУ насИзвестни лица убеждават българите да се ваксинират

Известни лица убеждават българите да се ваксинират

Известни лица ще помагат на властта за ускоряване на имунизацията. В новия Национален съвет по ваксинация ще участват водещата на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш и оперната певица Александрина Пендачанска.

„Мисля, че хората, които ми вярват в някаква степен, може да решат да се ваксинират, ако чуят какво мисля. Аз преминах през вируса. В началото тестовете ми бяха отрицателни, но в един момент започнах да имам симптоми. Не съм стигала до пневмония, но не го изкарах и леко. Разбира се и аз се консултирах с лекарите ми преди да взема решение за имунизация. Говорих и с химиотерапевта ми и той ме посъветва задължително да се ваксинирам“, сподели в ефира на „Здравей, България“ по Нова телевизия Нана Гладуиш. По думите й специалистите трябва да дадат повече информация за това дали например хората с онкологични или други заболявания могат да се имунизират.

„Личният пример е това, което най-силно говори. Аз и съпругът ми се ваксинирахме в първия възможен момент. Двете ми деца също са имунизирани. Трябва да си дадем сметка какво са постигнали ваксините в цялата човешка история. Имунизацията е едно от най-големите постижения на човечеството“, заяви Пендачанска.

 

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments